SHPËRNDAJE

Jo të gjithë e falin tradhëtinë. Madje disa persona bënë të pamundurën për tu hakmarrë kundrejt partnerit që tradhëtoi.

Kështu, së fundmi një nuse australiane e quajtur Casey ka zgjedhur pikërisht ditën e dasmës për të zbuluar fytyrën e vërtetë të mashkullit që mendonte se do bëhej bashkëshorti i saj.

 To make matters worse, the other woman was the total opposite of her

Një natë para se ata të martoheshin, nusja po festonte natën e beqarisë ndërkohë i erdhën disa mesazhe në telefon nga dikush i panjohur, duke i treguar se Alex po e tradhëtonte atë kaherë.

Asaj i kishin erdhur disa foto të të dashurit të saj me një femër tjetër dhe disa biseda romantike që ata kishin bërë me njeri-tjetrin. Në një nga këto mesazhe shkruante: Unë nuk do martohesha me një njeri të tillë, po ti do e bëje?

Nusja u shokua nga ato mesazhe. Edhe pse shoqëria e saj po i thoshtë anulonte martesën, ajo nuk pranoi. Nusja vendosi që të shkonte në altar dhe ta turpërtonte atë para të gjithë familjarëve dhe të ftuarëve.

Pasi arrin në altar nusja kthehet para të gjithëve dhe i thotë se nuk do ketë dasmë. Hedh tufën me lule që kishte në dorë dhe nxjerr telefonin e lexon mesazhet që Alex ka shkëmbyer më atë femër.

Të gjithë ngelën të shokuar, ndërsa Alex mori shokun e tij të ngushtë dhe u largua direkt nga ceremonia.

Casey u shpjegoi mysafirëve të saj të dasmës se “Nuk do të ketë një ceremoni martese sot, por përkundrazi do të ketë një festë të ndershmërisë dhe pranimin e të vërtetës pavarësisht se mund të ishte e dhimbshme.