SHPËRNDAJE

Veteranët dhe Invalidët e UÇK-së do të mbajnë sot protestë për të kërkuar miratimin e buxhetit për pagesat e veteranëve.

Kështu ka bërë të ditur veterani Agim Hoti, përmes një njoftimi të publikuar në faqen e tij në Facebook. Protesta është paralajmëruar të fillojë në orën 11 ndërkohë që protestuesit do të nisen nga Skënderaj për në sheshin Skënderbeu.