SHPËRNDAJE

Organizata e veteranëve të luftës së UÇPMB-së me rastin e festës Fitër Bajramit lëshon këtë mesazh urimi:

Me rastin e Festës së  Fitër Bajramit uron të gjithë shqiptarëve të besimit islam kudo që ndodhen, e veçanërisht familjeve të dëshmorëve, invalidëve, dhe veteranëve të luftës duke i dëshiruar shëndet, paqe dhe mirëqenie në jetë. Le të shërbejë kjo festë e Fitër Bajramit e vitit 2019 që të jenë më të të bashkuar për bashkëveprim dhe unitetin për realizimin e qëllimeve tona njerëzore dhe kombëtare.

Njëherit OVL-UÇPMB-së falëmderon të gjithë ata që u solidarizuan, në veçanti bashkatëdhtarve tanë në diaspor pë ndihmat ndajë sakaënorve të këtushëm , Zoti i shpërbleft./presheva.com/

Kryesia: OVL-UPMB-së

Kryetari:Nazmi Hajredini