SHPËRNDAJE

Një atmosferë luksoze…

Këtë fundjavë Ami dhe Ermal Mamamqi kanë preferuar të kalojnë kohën në ambjentet e vilës së tyre.

Dhe në fakt duket se atje nuk mungon asnjë gjë që mund të ëndërrohet.

Ami ka ndarë disa momentet të saj me Joelin në pishinën e shtëpisë.