SHPËRNDAJE

Coronavirusi”, çdo herë e më shumë po prek persona të moshave të ndryshme dhe kjo ka nisur të bëhet shqetësuese.

Hong Kong announced it would bar entry to visitors from the province at the centre of the outbreak following a warning the virus's ability to spread was growing. Chinese experts have warned that the virus can be passed on between humans before symptoms show

Një video e cila po qarkullon në rrjetet sociale e tregon gjendjen e një spitali në Kinë, ku po trajtohen persona të prekur me këtë virus.

While the epicentre remains in Wuhan and the central Chinese province of Hubei, it has since spread to some of the country's biggest cities -- including Beijing, Shanghai and Chongqing. Pictured, a mother adjusts her child's face mask  at the Beijing railway station on January 27

“Unë nuk mund të marrë më”, thotë ajo pas punës disa ditore ku ka trajtuar pacientët me “Coronavirus”.

China's Premier Li Keqiang (centre) visited ground zero today to oversee containment efforts in Wuhan, a city of 11 million people where the disease first appeared late last month

Ky doktor teksa duke qarë i kërkon menaxherit të mos i kërkojë ta ndihmojë në kurimin e pacientëve të infektuar nga virusi vdekjeprurës.

In the video, which also remains unverified, the man is seen scolding the manager for not helping him out in treating patients

Si rezultat, atij iu desh të punonte pa ndalesë në epërsi deri në Vitin e Ri Kinez, tregon ai tutje në këtë video.

“Coronavirusi”, dukshëm vërehet se ka krijuar panik gjithandej, dhe më së shumti frikën ia kanë mantelbardhët.