SHPËRNDAJE

Pas lajmit se në mesin e 27 infektuarve në Nish, ndërmjet tyre ka dhe mjek, në qytetin e Somborit, një 40 vjeçar i infektuar me Corona virus ka fshehë faktin se ka qenë në kontakt me një person që është kthyer nga Italia dhe që ka qenë i infektuar me virus.

Njoftohet se rreth 100 puntorë shëndetsorë që kanë qenë në kontakt me të janë dërguar në karantin shtëpiak ndërsa repartin e Sëmundjeve të brendshme e kanë zbrasë dhe mbyllur!/presheva.com/