SHPËRNDAJE

 

Në parlamentin e Serbisë sot në rend dite janë pyetjete e deputetëve dhe pastaj marrëveshja me Maqedoninë veriore për vendosjen e kontrollimit të përbashkët në kufi.

Deputetët do të diskutojnë rreth marrëveshjes së qeverisë së Serbisë dhe Maqedonisë veriore për vendosjen e kontrollimit të përbashkët të kufirit në Preshevë – Tabanoc./presheva.com/