SHPËRNDAJE

Sot e 20 vjet pas luftës edhe gjenerata e re po e mëson se kush, çka, kush ishte dje, e kush është sot.

Shumë nga këta pushtetarë e partiokratë të sotëm, që gjoja po sulmojnë të tjerët për lojallë e ish – bashkëpunëtorë të ish-YU, e bëjnë për t’i fshehur poshtërsitë e veta, e na shiten patriotomëdhenj ‘post festum’, pas lirisë së vjedhur e të gjymtuar, por që tashmë e demaskuan katërcipërisht veten e tyre – megjithëse ende përpiqen që patriotizmin ta përdorin si maskë për pushtet e mashtrime të reja – u dëshmuan se janë grabitçarë ordinerë, që kanë bashkëpunuar e bashkëpunojnë vetë me agjentë të pansllavizmit, tashmë edhe duke i vendosur në maje të strukturave partiokratike e institucionale – dhe ate që në fillim, në themele të ngrehinave kuazidemokratike -provizore që i kanë ngritur, së bashku me agjentë e agjentura pansllaviste në fjalë!/presheva.ccom/

F.A – KELMENDi