SHPËRNDAJE

Në epokën e marrëdhënieve moderne dhe online dating, është e vështirë për të gjetur një histori dashurie që me të vërtetë shkrin zemrën tuaj dhe ngroh shpirtin tuaj.

Por një herë në një çast, vjen një çift i cili ju jep shpresë që dashuria e vërtetë ende ekziston.

E tillë është historia e Herbert DeLaigle, 94 vjeçar dhe Marilyn Frances DeLaigle, 88 vjeçare. Çifti vdiq vetëm 12 orë njëri pas tjetrit, pas 71 vitesh martesë, sipas CNN WRDW / WAGT.

Historia e tyre e dashurisë filloi 72 vite më parë.

“Frances ka punuar në një kafene të vogël që kishim në Waynesboro të quajtur White Way Cafe,” tha Herbert DeLaigle në një intervistë të vitit 2018 me WRDW / WAGT . “Unë e pashë atë duke shkuar brenda, dhe unë i kisha vënë sytë në të. Pastaj më në fund u ngrita për të pyetur nëse ajo do të dilte me mua.”

Ata shkuan në kinema për takimin e tyre të parë. Një vit më vonë, ai i propozoi martesë.

Çifti kishte gjashtë fëmijë