SHPËRNDAJE

Pasagjerët në një fluturim në Ryanair të tronditur nga turbulencat gjatë stuhisë Dennis u filmuan duke qarë, duke u lutur dhe madje duke vjellë.

Sipas mediave të huaja,  fluturimi nga Oujda, Maroku për në Bruksel, Belgjikë provoi të ishte një “udhëtim me gunga” pasi aeroplani po përballej “me dridhje” në ajër.

Kjo ndodhi pasi Storm Dennis kaloi edhe nëpër Belgjikë në fundjavë, duke shkatërruar pemë dhe duke përmbytur rrugët.

Dhe pamjet e marra nga një prej pasagjerëve në bordin e fluturimit Ryanair tregojnë se disa udhëtarë të tmerruar mbahen për ulëset para tyre.

Ata ishin gati të villnin, ndërsa disa prej tyre luteshin ndërsa aeroplani lëkundej nga njëra anë në tjetrën. Kishte edhe të tillë që edhe qanin, derisa përballeshin me gjendjen tmerruese.

Fluturimi, i cili ka një kohëzgjatje mesatare prej tre orësh dhe 40 minutash, zbarkoi në aeroportin Charleroi.

Pavarësisht prej tmerrit të përjetuar, nuk janë raportuar lëndime të pasagjerëve ose stafit në fluturim.

Këto pamje vijnë pasi mijëra britanikë janë duke u detyruar të braktisin shtëpitë e tyre pasi vendi lufton me përmbytjet më të mëdha në 200 vjet pas stuhisë Dennis.