SHPËRNDAJE

Rita Ora po vazhdon me koncerte në shtetet aziatike në kuadër të promovimit të albumit “Phoenix”.

Këngëtarja shqiptare tashmë ka lënë pas performancat në Singapor ndersa gjatë ditës së djeshme ka arritur në Indonezi.Në mesin e artistëve botërorë ka filluar një sfidë e re e nominimeve, ku për synim kanë mbjelljen e një peme në ndihmë të ekosistemit. Këngëtarja ishte nominuar për këtë detyrë nga aktorja amerikane, 44-vjeçarja Chelsea Handler.

“Më kanë nominuar si pjesë e kampanjës për mbrojtjen e ‘Leuser Ecosystem’ në Sumatra të Indonezisë! pemën po ju dedikoj gjyshërve”, ka shkruar ndër të tjerash Ora.

Theksojmë se Rita gjithmonë e tregon nëpër intervista të ndryshme se është shqiptare dhe se për këtë ndihet krenare.