SHPËRNDAJE

Presidenti i Stevo Pendarovski në shënimin e ditës së 16-vjetorit të vdekjes së ish-Presidentit Boris Trajkovski shkruan se ai do të mbahet mend për vizioni për një Maqedoni të suksesshme.

“Sot shënohet 16-vjetori nga vdekja e hershme dhe tragjike e ish-presidentit Boris Trajkovski dhe anëtarët e kabinetit të tij dhe kolegët e mi të dikurshëm. Presidenti Trajkovski gjithmonë do ta mbaj mend për vizionin e tij për Maqedoni të suksesshme, rolin e tij kyç në procesin e pajtimit dhe nënshkrimin e Marrëveshjes Kornizë të Ohrit dhe vlerat e tij”, shkruan Pendarovski.

Pendarovski shton se ai do të jeton gjithmonë në kujtimet tona.