SHPËRNDAJE

Përfundon seminari dy ditor me temën “Përmbajtja Multimediale në Funksion të Arsimit”. Pjesë e këti seminari ishin mësimdhënësit e Shkollës së Mesme Teknike Presheva në Preshevë. Seminari u organizua me iniciativë të drejtorit të shkollës në bashkëpunim me Akademinë ‘Filipovic’ nga Jagodina, agjension arsimor i akredituar nga Ministria e Arsimit në Serbi për edukimin e stafit arsimor në shkolla fillore dhe të mesme.

Ky trajnim është bërë nga staf i specializuar pedagogësh për platformat e ndryshme multimediale në shërbim të efikasitetit më të madh në mësimdhënje dhe trajnime që bazohen në teknikat e fundit arsimore të shekullit 21./presheva.com/

Seminar – Akademija Filipovic

Përfundon seminari dy ditor me temën:"Përmbajtja Multimediale në Funksion të Arsimit"Organizuar nga z. Telat Arifi drejtor i Shmt "Presheva" dhe mbajtur nga Akademia 'Filipovic' nga Jagodina, e cila është agjension arsimor i akredituar nga Ministria e Arsimit në Sërbi për edukimin e stafit arsimor në shkolla fillore dhe të mesme. Trajnimi bëhetë nga staf i specializuar pedagogësh, duke shpjeguar dhe pragmatizuar platformat e ndryshme multimediale në shërbim të efikasitetit më të madh në mësimdhënje, trajnime te cilat bazohet në teknikat e fundit arsimore të shekullit 21. Dija vlen më shumë se diploma, me trajnime në edukimin e vazhdueshëm si formulë sekrete në avancim dhe hapërim drejt sukseseve Evropiane.

Gepostet von HaNa MED am Donnerstag, 6. Februar 2020