SHPËRNDAJE

Më datë 29 shtator 2018 (ditë e shtunë), me fillim në ora 17:00 do të mbahet Kuvendi themelues për themelimin e Fondit për zhvillim të fshatit Norçë.

Kuvendi i themelimit do të mbahet në qytetin e München-it në Gjermani, përkatësisht në adresën: Josefstraße 23, 82178 Puchheim.

Personat përgjegjës për në diasporë, me numra të kontaktit i keni si më poshtë:
1 Rami Ramadani +4915121209013
2. Blerim Ahmeti +4915212900457
3. Orhan Musliu +41791302020

Ju mirëpresim dhe shpresojmë një pjesëmarrje sa më masovike të bashkëfshatarëve tanë në diasporë.

Mirupafshim në München!

#përnjëNorçëmëtëmirë

Me rrespekt:
Këshilli iniciativ dhe Këshilli i BL Norçë