SHPËRNDAJE

Nëse kjo ndodh, gjasat janë që fajin ta ketë një mungesë energjie.
Zakonisht, kërkesa për energji e trurit është deri 40% më e ulët gjatë natës. Prandaj zakonisht nuk kemi ndjesi urie kur flejmë.

Megjithatë, nëse zgjohemi dhe ndihemi të uritur, është e qartë se rezervat në dhjamë të trupit nuk janë më të mjaftueshme për t’i ofruar trurit energjinë e mjaftueshme gjatë natës.