SHPËRNDAJE

Urojmë që të gjithë nxënësit e komunës së Preshevës të regjistrohen në shkollat e mesme në drejtimet ku ata dëshirojnë.

Ndërsa prindrit e fëmijëve ti orientojnë në drejtime të duhura varësisht suksesit të përgjithshëm që kanë, këtë mesazh e ka përçuar përmes portalit preshevacom, kryetari i aktivit të drejtorëve të shkollave fillore dhe të mesme, Gafurr Hyseni.

Hyseni njëkohësisht ka kërkuar nga prindërit e fëmijëve të arsimit fillorë të kenë më tepër përkujdesje sepse përzgjedhja e profesioneve në arsimin e mesëm është bazë jetësore për rrugëtime të mëtutjeshme në nivelin edukativ./presheva.com/