SHPËRNDAJE

Zgjidhja e problemeve teknike dhe plani i rrjetit të ri të qendrave shëndetsore ishin temat kryesore që u diskutuan pak ditë më parë në takimin e drejtorave të shtëpive të shëndetit me ministrin e shëndetësisë dr. Zlatibor Lonçar.

Në këtë takim pune ishte prezent edhe drejtori i Shtëpisë së Shëndetit Driton Salihu njëherit i vetmi drejtor shqiptar i Shtëpive të Shëndetit në Republikën e Serbisë nga gjithsej 321 të tjerë./presheva.com/