SHPËRNDAJE

Këtu po ju sjellim recetën se si në mënyrë natyrale të nxisni vetullat tuaja që të rriten “të trasha”

Trendi i formës së vetullave po ndryshon, mirëpo fatkeqësisht natyra shpesh nuk mund të ndjekë atë që është në trend, andaj për këtë shkak shumica e femrave u qasen metodave të ndryshme në mënyrë që vetullat e tyre të duken sa më mirë.

Këtu po ju sjellim recetën se si në mënyrë natyrale t’i nxisni vetullat tuaja të rriten “më trashë” dhe të bëhen më të errëta.

Përbërësit:

– vaj kokosi,
– vaj ricini.

Përgatitja dhe përdorimi:

Vaji i kokosit do t’ju ndihmojë që vetullat tuaja të rriten “më trashë” por që përmban vitaminën E dhe hekur, andaj gjithashtu mund t’i bëni vetullat më të errëta.

Për rezultate më të mira përzieni vajin e kokosit me vajin e ricinit në përpjesëtim 1:1.

Bëni masazh të lehtë me gishta vetullave me këtë tretje.

Lini 20-30 minuta dhe shpëlani me ujë të ngrohtë.

Përsëriteni këtë procedurë çdo ditë 2 – 3 javë dhe do të keni rezultate.