SHPËRNDAJE

Në sallën e kuvendit komunal në Preshevë po mbahen trajnime për mbështetje të zhvillimit të sektorit privat.

Trajnimet organizohen nga përfaqësues të Agjencionit të akredituar për zhvillim të Rrethit të Jabllanicës dhe Pçinjës dhe përfaqësues nga komuna e Preshevës.

Sipas drejtuesve institucional te pushtetit lokal në Preshevë trajnimet do të zgjasin 4 ditë dhe janë përzgjedhur 4 grupe që kanë filluar më datë 17 qeshor dhe do të përfundojnë më datë 20 qershor 2019./presheva.com/