SHPËRNDAJE

Kryetari i Shoqatës së Shkrimtarëve Feniks në Preshevë, Bilall Maliqi mori pjesë në Festivalin Ndërkombëtarë të Poezisë në Rahovec.

Ky ishte edicioni i katërt i këtijë festivali ku morën pjesë shkrimtarë nga vende të ndryshme të rajonit dhe botës. Vlen të përmendet se tri poezi të shkrimtarit të përkthyera në gjuhën agleze dhe një biografi  e shkurtër është botuar edhe në Antolgjinë e poezisë bashkëkohore ballkanike.

Bilall Maliqi në intervistën dhënë portalit preshevacom inkuadrimin letrarë në Antologjinë amerikane e ka vlerësuar si rezultat mjaftë të lartë meqë kjo i ka dhërë nder Preshevës duke prezantuar komunën tonë./presheva.com/