SHPËRNDAJE

Në kryeqytetin e Kosovës në Prishtinë sot jan bër bashk Bateristë nga e gjith Rajoni ku në mesin e 50 bateristëve,pjesmarrës ishte edhe bateristi nga Presheva Flamur Salihu.

Ky koncert muzikor është organizuar nga shkolla e muzikes “Tony drum studio” nga profesori Faton Aliu.
Koncerti është mbajtur në hapsirat e televizionit 21 në Prishtinë,pjesëmarrës në këtë koncert ishte edhe bateristi nga Presheva Flamur Salihu

Për fat të mirë Presheva ka talenta të shumtë në të gjitha fushat e jetës dhe na bëjn krenar si komb,duke na përfaqsuar në vende të ndryshme të Rajonit dhe Botës.