SHPËRNDAJE

Kafiteritë e Preshevës, siç ka mësuar presheva.com, kanë arritë një marrëveshje që kafet espresso dhe të tjerat t’i ngrisin çmimin e deritanishëm për 10 dinarë, nga 60 në 70 dinarë.

Në një vend me papunësi më të madhe në Evropë dhe duke dikur që tashmë nuk ka inflacion të euros ndaj dinarit, një vendim i pronarëve të kafiterive është i pakuptimtë.

Andaj, nëse nesër pini një kafe në njërën nga kafiteritë e Preshevës, mos u habitni kur paguani 70 dinarë një macchiato apo espresso. (Presheva.com)