SHPËRNDAJE

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka prezantuar draft-rezolutën që i kam dërguar për shqyrtim dhe miratim Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Përmes një postimi në fb Thaçi u bën thirrje deputetëve të Kuvendit të Kosovës që të mos i injorojnë kërkesat legjitime të shqiptarëve të Luginës së Preshevës.

Ne e kemi obligim që t’i mbështesim në realizimin e kërkesave të tyre shkruan presidenti, Hashim Thaçi./presheva.com/