SHPËRNDAJE

Pika kufitare në Merdare po vazhdon të jetë e ngarkuar. Dhe siç pritje të gjata e kolona deri në dy kilometra janë krijuar edhe sot.

Pritjet e mëdha në kufi janë për shkak të ardhjes së numrit të madh të mërgimtarëve, të cilët po i shfrytëzojnë pushimet verore për të ardhur në vendlindje.