SHPËRNDAJE

Ministri i punëve të jashtme në qeverinë e Serbisë Ivica Daçiq ka thënë se qeveria momentalisht po bashkëpunon me zyrën e UN për projekte shërbimi dhe në projektet për rregullimin e tri vendkalimeve kufitare me Kosovën, ndërtimin e ndërtesës së re të fakultetit ekonomik në Bujanoc si dhe në realizimin e program përkrahjes për punësimin e grupeve të margjinalizuara.