SHPËRNDAJE

Pas mbylljes së protestës së opozitës, kryeministri Edi Rama ka reaguar me një shprehje të strategut më tëmadh të luftërave, kinezit Sun Tzu.

Postimi i Ramës

Fituesit fillimisht fitojnë, pastaj nisen në betejë. Ndërsa humbësit nisen njëherë dhe më pas rreken të fitojnë.

Sun Tzu

Sun Tzu ka qenë një gjeneral kinez, strateg ushtarak, shkrimtar dhe filozof në Kinën e Lashtë.