SHPËRNDAJE

Të nderuar nxënës dhe prindër, ju njoftojmë se provimi përfundimtar nga lënda e matematikës i paraparë për ditën e sotme në ora 9.00 është shtyrë për ditën e enjte, njofton ministria e arsimit.

Ndërkaq, nesër në ora 9.00 do të zhvillohet testi i kombinuar. Nxënësve ju deshirojmë suksese në provime thuhet kështu në njoftimin e kryetarit të këshillit të drejtorave të arsimit parashkollor, fillorë dhe të mesëm, Gafurr Hyseni.

Për info të tjera do të informoheni në vijim, njëkohësisht juve koleg arsimtar të nderuar ju njoftojmë se mbledhjet e parapara për ditën e enjte do të mbahen në të njëjtën kohë diten e premte./presheva.com/