SHPËRNDAJE

Rreth 70% e njerëzve që punojnë thonë se të kesh miq në punë është një faktor i rëndësishëm për të pasur një jetë të lumtur.

Nëse mendoni për punët e kaluara, e vetmja gjë që ju mungon janë njerëzit me të cilët keni punuar.

Këtu keni disa arsye pse të keni miq në punë është kaq e rëndësishme.

Ata na bëjnë më të lumtur dhe më të motivuar

Ata mund të na ndihmojnë të rrisim produktivitetin tonë.

Ata na japin udhëzime.

Ata e dinë realitetin tonë.

Ata janë të nevojshëm nëse dëshironi një karrierë të suksesshme.