SHPËRNDAJE

Komuna e Preshevës ka publikuar listat për trajnim te gjithë ata që kanë kaluar fazën e parë. Trajnimi do të fillojë nga dita e Hënë ku pjesmarrja për të gjithë ata që kanë kaluar fazën e parë është e obligueshme.

Më poshtë i keni listat dhe oraret e trajnimeve :