SHPËRNDAJE

Është publikuar filmi i parë për virusin kinez “coronavirus”.

Filmi zgjat rreth 8 minuta, dhe aty flet Steven.

Ai u infektua me coronavirus, gjatë vizitës së familjarëve të tij në Kinë.

Ndiqeni videon për më shumë.