SHPËRNDAJE

Pas 20 vitesh rikthehet në skenë shoqëria kulturo artistike Presheva në Preshevë.

Nga thememelimi i kësaj shoqërie në vitin 2019 Presheva është prezantuar denjësisht me repertuarin e pastër të muzikës shqipe nëpër koncerte dhe festivale të ndryshme në trojet shqiptare, thonë kështu në studion e portalit preshevacom drejtuesit e shoqërisë, Bashkim Halimi dhe Skender Halimi.

Qëllimi esencial i formimit të shoqërisë kulturo artistike Presheva është ruatja e vlerave të muzikës shqipe autokone.

Përmes kësaj shoqërie është arritur që të rikthejmë shumë këgë të lëna në harresë me vite.Këto këngë përpunohen ku njëherit janë mirëpritur mjaftë mirë nga publiku thotë Skender Halimi./presheva.com/