SHPËRNDAJE

Qeveria e Maqedonisë së veriut në seancën e sotme kanë aprovuar vendimin për fillimin e procedurës për hapjen e vendkalimit kufitarë Miratoc- Llojan.

Përmes ndihmës së siguruar financiare të siguruar nga ambasada norvegjeze për përgatitjet e infrastrukturës në këtë pikë kufitare banorët e komunës së Kumanovës, Likovës dhe Preshevës do të udhëtojnë lirshëm në këtë destinacion.

Lajmin e ka bërë të ditur në profilin e tijë në facebook zv. kryeministri i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani./presheva.com/