SHPËRNDAJE

Vendi ynë, atdheu ynë, trojet tona, pasuritë tona, janë të riokupuara nga një kategori bishash mafio-politike e piratësh ekonomikë, kuislingësh e maskarenjsh të pacipë, të maskuar me kostumin e partive politike e të fesë, duke shkatërruar shtetin, kombin e familjet tona, në emër të lirisë e demokracisë, në emër të pluralizmit politik e lirisë së besimit hyjnor!

Zgjohuni qytetarë se pa shporrjen e tyre nga pushteti zaptues nuk ka dritë e përparim në nënqiellin tonë anembanë!

Shpëtimi dhe përparimi ynë është kthimi te identiteti ynë, te shpirti rilindas shqiptar në mesin e botës dhe shoqërisë së qytetëruar, e jo në botën e errësirës fanatike të vetëshkatërrimit!/presheva.com/

F. A – Kelmendi