SHPËRNDAJE

Për shërbime të mira dhe efikase në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë është shumë me rëndësi të mos i bllokohen hyrje daljet në derën kryesore të këtijë institucioni shëndetësorë.

Drejtuesit e Shtëpisë së Shëndetit kërkojnë nga qytetarët mirëkuptim të mos i parkojnë veturat tek hyrja meqë bllokojnë lëvizjen lirë.

Përmes fotografisë së publikuar jepet shembulli se si nuk duhet parkuar makina./presheva.com/