SHPËRNDAJE

Me dyshimin se ai kreu veprën penale të kalimit të paligjshëm të kufirit shtetëror, është arrestuar njëzet e dy vjeçari F.Gj. nga Vranja, në pikën e pagesës në autostradë “Nais”.

Ai dyshohet se ka transportuar 19 emigrantë nga Pakistani dhe Afganistani, nga Presheva për në Beograd, me veturë “Renault Espace”, i cili u zbulua nga policia gjatë kontrollit në Nais.

I dyshuari ndalohet deri në 48 orë, pas së cilës, së bashku me një padi penale, ai do të ndiqet penalisht nga Prokuroria e Lartë Publike në Nish./presheva.com/