SHPËRNDAJE

Kryeministri Edi Rama me një shprehje të Aristotelit në facebook duket se i është përgjigjur akuzave të drejtpërdrejta të Presidentit Meta,

Postimi i Ramës

Çdokush mund të inatoset – kjo është kollaj, por të inatosesh edhe me njeriun e duhur, edhe në masën e duhur, edhe në kohën e duhur, edhe në mënyrën e duhur, kjo jo, kjo nuk është e lehtë dhe jo çdokush e ka këtë fuqi.

Aristoteli