SHPËRNDAJE

Kryeministri Rama ka reaguar sot në Twitter ndaj zërave është i sëmurë dhe se po kurohet në Berlin për shkak të problemeve me zemrën.

“Po boll o boll, boll se s’kam asgjë tjetër përveç larjes së jashtënxjerrjeve tuaja nēpër botë boll, – deklaron Rama në një koment në “Twitter”. – Opozitë e katandisur në një tufë qorre që mësyn fizikisht rrugëve dhe bën politikë duke sajuar kriza për vendin e sëmundje për kundërshtarin! O pika që s’ju bie kur thonë plakat”.