SHPËRNDAJE

Koordinatorja e Shtëpisë së Kulturës Afeida Boriçi në një intervistë për portalin presheva.com u shpreh shum e kënaqur me aktin e themelimit të teatrit profesional të Preshevës duke vënë theksin në arritjet e pushtetit lokal te para një viti konkretisht Kryetarit të Komunës Shqiprim Arifi i cili premtoi themelimin e teatrit dhe tani vetëm një vit pas, edhe pse nga pozicioni i Organit të përkohshëm mori një vendim kaq historik jo vetëm për ne si komunitet artisitik por për gjithë Preshevën dhe më gjerë sepse lajmi për themelimin  e Teatrit i ka gëzuar edhe kolegët tanë nga Shqipria, Maqedonia e Kosova të cilët na kan uruar me komentet më të mira. /presheva.com/