SHPËRNDAJE

Vajzat e njohura të grupit ‘Spice Girls’ janë bashkuar për një turne i cili u siguron secilës nga vajzat e grupit nga 10 milion funte në secilën paraqitje për një qëndrim gjashtë javorë në Las Vegas.

Inxhinierët e industrisë thonë se koncertet mund të mbahen në dy vjet duke e titulluar ‘Glastonbury 2020’.

Geri Halliweell, Melanie C, Emma Bunton, Mel B dhe Viktoria Beckham kanë fituar një shumë totale prej 357 milion funtesh, por grupi janë në bisedime për të ngritur edhe më shumë çmimin.

“Ata kanë rënë dakord se të gjithë mund të angazhohen për një afat gjashtë javë gjatë pushimeve verore, kur fëmijët janë jashtë shkollës.”: Ka thënë një burim i The Mirror.

Kujtojmë se ‘Space Girls’ janë krijuese të hiteve të mëdha të muzikës si: ‘Say You’ll Be There’ apo ‘Stop’.