SHPËRNDAJE

 

Enti për shëndet publik ka njoftuar sot se me datë 10 prill janë konfirmuar 13 raste të reja të infektuar me Corona virus në rrethin e Pcinjës.

Tek 6 persona nga Vranja, 4 nga Vladicki Hani, 2 nga Surdulica dhe një nga Bujanoci janë konfirmuar se janë pozitiv me CoVID-19, ndvrsa Bosilegradi, Trgovishta dhe Presheva mbetet pa të sëmurë.

Ditët e fundit janë dërguar 110 teste, prej tyre 80 në labotatorin e Beogradit ndërsa 30 në institutin e veterinarisë në Nish./presheva.com/