SHPËRNDAJE

Deputetja Rudina Hajdari ka deklaruar në emisionin Open se Partia Demokratike ka nevojë për ndryshime të mëdha pasi është në gjendje mjaft të vështirë.

Deklaratën, deputetja e PD-së e tha pasi diskutoi gjatë mbi reformën në drejtësi, shprehu bindjen se klasa politike që sulmon reformën në drejtësi ka problem në veten e saj, ndaj kërkon të bllokojë zbatimin.

“Besoj se SPAK dhe BKH të pastrojë politikën shqiptare”, tha Hajdari.