SHPËRNDAJE

Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim informon të interesuarat se së shpejti do të fillojë aplikimi për kursin profesional të rrobaqepsisë për gjeneratën e dytë për 10 kursantet e ardhshme.

Konkursi për aplikim do të jetë i hapur nga data 01.08.2019 thuhet kështu në njoftimin e Shoqatës Vizioni për zhvillim dhe kooperim./presheva.com/