SHPËRNDAJE

Kryeministrja serbe Ana Brnabiq ka deklaruar sot se ajo shpreson se deri në fund të korrikut Serbia dhe Maqedonia veriore do ta ratifikojë marrëveshjen për pranimin e operatorëve ekonomik të autorizuar ndërmjet dy shteteve dhe se do të aplikohet sistemi “me një pikë kontrolli” në vendkalimin kufitar Preshevë dhe Tabanoc, përcjell presheva.com.

“Kjo do të thotë se do të ketë pritje më të shkurta në kufi” ka thënë Bërnabiq.


Kryeministrja serbe ka thënë se për sistemin një kabinë ka fol sot me kryeminstrin maqedon Zoran Zaev duke thënë se kjo iniciativë është nisur në gjatë procesit të Berlinit.(presheva.com)