SHPËRNDAJE

Shteti i Serbisë ka ofruar për shitje 32 pasuri të paluajtshme shtetërore në disa qytete dhe komuna në Serbi.
Prona më e shtrenjtë në pronësi të shtetit, e ofruar për 2.5 milion euro
Janë ofruar edhe prona në komunat e Preshevës dhe disa komuna nëpër Serbi./presheva.com/