SHPËRNDAJE

Sharon Stone ka folur në lidhje me goditjen në tru të vitit 2001.

Diva e kinematografisë tha se Hollywood ishte “brutalisht i pasjellshëm” ndërsa ajo përpiqej të shërohej .

Ajo foli teksa ishte e ftuar në një Iniciativë të Shëndetit të Trurit të Grave në Los Anxheles, kur tregoi edhe sjelljen aspak të hijshme të kolegëve (ndërkohë që është e divorcuar edhe të ish-bashkëshortit Phil Bronstein). Sipas saj, edhe ai duket i pandjeshëm ndaj sfidës së rimëkëmbjes së goditjes – e cila i mori “rreth shtatë vjet”.

Aktorja thotë se duhej ta mbante shtëpinë e saj dhe të humbiste vendin e saj “në biznes”. Isha ylli i filmit, ju e dini?”

Stone tani po mbron sëmundjet e trurit që prekin gratë më shumë se burrat, si Alzheimer.

“Kjo është arsyeja pse unë e bëj atë: Nëna ime kishte një goditje”, thotë ajo. “Gjyshja ime kishte një goditje të rëndë. Kam pasur një goditje masive dhe një tronditje nëntë ditë me rrjedhje.”

Stone fitoi famë ndërkombëtare me filmin “Basic Instinct” (1992).

Pas sëmundjes ajo u shtrua në spital në ditën e tretë apo katër të goditjes së saj dhe “kishte një shans 1% të jetës deri në kohën kur hyri në operacion”, por as nuk e dinte që ajo ishte në një rrezik të tillë. “Askush nuk më tha – e lexova në një revistë”, theksoi Sharone Stone.