SHPËRNDAJE

Shfaqja ” Misteri ” nga Teatri i Preshevës , rrëmbeu dy çmime në Festivalin “Mitrovica in Fest” në Mitrovicë. Regjia më e mirë e Festivalit i takoi Afeida Boriçi Mehmetit ;
Aktori më i mirë joprotagonist i takoi Artan Ibishit lajmin e kq komfirmuar për portalin preshevacom drejtori i Shtëpisë së Kulturës, Valon Nuhiu.Drejtori ka uruar ekipin artistik si dhe atë teknik . Poashtu Nuhiu ka faleminderuar edhe të gjithë ata që i mbështetën në realizimin e këtijë projekti artistik.