SHPËRNDAJE

Samsung Galaxy S20 po formohet shpejt që të bëhet Google Pixel 4 i ardhshëm për sa i përket rrjedhjeve të para-lansimit.

Pas paraqitjeve dhe detajeve të harduerit të shfaqura në internet, një rrjedhje e freskët tani thotë që Galaxy S20, Galaxy S20 + dhe Galaxy S20 Ultra do të dalin në shitje më 6 mars.

Max Weinbach, XDA-Developer, i cili ka qëndruar prapa shumicës së rrjedhjeve të Galaxy S20, ka postuar në Twitter se telefonat e serive Galaxy S20 ka të ngjarë të dalin në shitje të premten e parë të Marsit.

Ai shtoi se S20 do të vijë me certifikim IP68.

Për më tepër, dëgjueset e ardhshme Galaxy Buds + parashikohet se do të shiten me pakicë në 149,99 $.

Pajisjet thuhet se ofrojnë dy here më shumë jetëgjatësi të baterisë në krahasim me standardin Galaxy Buds dhe do të ofrojnë veçorin e Izolimit të Zhurmës, në vend të Anulimit Aktiv (ANC).