SHPËRNDAJE

Shoqëria Kulturo Artistike Presheva për kohë të shkurtër arriti të ngjitet skenave të festivaleve ku edhe rrëmbeu çmime duke lënë mbresa të forta tek publiku me interpretim dhe organizim të muzikës në grup nga muaji prill i vitit qëlam pas e deri më sot, shkruan kështu në rrjetin e tijë social fb kryetari i Shoqërisë Kulturo Artistike Presheva, Bashkim Halimi.

Halimi shpreson që edhe gjatë vitit 2020 të kenë mbështetjen institucionalej që me vullnet të madh të shtyejn aktivitetin me elan e dashuri.

Gëzuar për shumë mote, shëndet, suksese dhe gëzime për ju dhe familjet tuaja,thuhet kështu në mesazh urimin e vitit të ri të Shoqërisë Kulturo Artistike Presheva në Preshevë./presheva.com/