SHPËRNDAJE

Shoqata e Muhaxhirëve për Luginën e Preshevës uron festën e Fitër Bajramit.
Të gjithë besimtarëve shqiptar te Besimit Islam ua uroj Fitër Bajramin. Në çdo shtëpi dhe në çdo familje shqiptare të ketë gëzim dhe harmoni familjare thuhet kështu në mesazh urimin e kryetarit të Shoqatës së Muhaxhirëve për Luginën e Preshevës, Reshat Avdiu./presheva.com/