SHPËRNDAJE

Është e domosdoshme që delegacionet institucionale nga Tirana e Prishtina të jenë më prezente në Luginë të Preshevës.

Në këtë mënyrë ata do të njihen më mirë me problemet tona dhe kërkesat konkrete që i parashtrojmë për zgjidhje ka thënë kështu për portalin preshevacom, kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi.

Arifi ka dhënë këtë deklarat pas vizitës që kishin delegacioni kosovarë në komunën e Preshevës. I pari i Preshevës është optimist se gjatë ditëve në vazhdim do të ftohet një seancë e kuvendit në Prishtinë ku do të shqyrtohen kërkesat e luginasve./presheva.com/